Online Print Shop geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk om je bestelling via de website te plaatsen. De volgende 3 producten zijn op dit moment beschikbaar in de Print Shop: Print van de Maand, Print met passe-partout en Print met passe-partout & lijst. De Print Shop is 'in progress' en wordt de komende tijd uitgebreid met aanvullende features en producten. Hoe werkt het? Plaats je bestelling via de Print Shop door te kiezen voor het gewenste product en selecteer vervolgens de maat. Voeg het item toe aan je mandje en doorloop het checkout proces. Zodra de bestelling binnen is ontvang je een email met de vraag welke specifieke foto('s) je wil hebben. Bezoek de online Print Shop hier.

English version:

As of today, it is possible to place your order through my website. For now, the 3 main products that are available through the Print Shop are: Print of the Month, Matted Print and Matted & Framed Print. I will continue to develop the Print Shop and add more features and products along the way. Please note: if you prefer to place your order over the internet, then do so by choosing the desired product and size. Add the item to your cart and proceed to checkout. After receiving your order, I will email you to ask which specific photograph(s) you want. Visit the online Print Shop here.

'Bagan balloons, Myanmar' matted print

'Bagan balloons, Myanmar' matted print